Inchirieri auto / masini, rent a car in Bucuresti Otopeni aeroport Romania la cele mai mici preturi posibile. Masinile noastre de inchiriat in Bucuresti Otopeni Romania sunt livrate impreuna cu serviciile si asistenta noastra profesionala. Punem la dispozitie cele mai bune oferte de inchirieri auto, inchirieri masini, inchirieri microbuze, rent a car in Bucuresti Otopeni Romania si alte orase din tara. Poti verifica oferta si preturile noastre pentru inchirieri auto, inchirieri masini si inchirieri microbuz in Iasi, Bacau, Suceava, Otopeni, Bucuresti, Bucharest, Constanta, Valsui, Botosani, Targu Mures, Roman. Poti alege sa primesti si sa returnezi autovehiculul inchiriat la aeroport sau orice alta locatie in functie de preferintele tale. Verifica oferta noastra de inchirieri masini, inchirieri auto, inchirieri microbuz rent a car deoarece aceasta se schimba pe parcursul anului in functie de perioade. Securizeaza-ti masina de inchiriat, autoturismul de inchiriat sau microbuzul de inchiriat din timp pentru a nu pierde ofertele de inchirieri auto, inchirieri microbuz, inchirieri masini in Bucuresti Otopeni.

Inchirieri masini, inchirieri auto, rent a car in Bucuresti Otopeni aeroport, Masini de inchiriat in Bucuresti Otopeni aeroport, oferte excelente de inchirieri auto, inchirieri microbuz, inchirieri masini in Bucuresti Otopeni Romania, masini noi si ieftine de inchiriat in Bucuresti Otopeni.

Inchirieri masini, inchirieri auto, inchirieri microbuz / masini de inchiriat, rent a car in Iasi, Bacau, Suceava, Otopeni, Bucuresti, Bucharest, Constanta, Valsui, Botosani, Targu Mures, Roman si aeroport incluzand transferuri la cele mai mici preturi. - Inchirieri masini Bucuresti Otopeni Masini de inchiriat Bucuresti Otopeni Rent a Car Bucuresti Otopeni Romania Inchirieri microbuz..

Despre Noi

Suntem o agentie de inchirieri auto / inchirieri masini (rent a car) de top cu peste 100.000 de Clienti Fericiti.

Agentia a fost fondata in 2006 cu urmatorul motto: "Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra de condus". De atunci, serviciile de inchirieri auto / masini sunt furnizate intr-un mod profesionist. Pana acum, am facut fericiti peste 100.000 clienti cu oferte de inchirieri auto / masini la preturi mici, in cele mai importante orase: Bucuresti, Otopeni, Iasi, Bacau, Suceava, Vaslui, Botosani, Piatra Neamt, Cluj-Napoca. Oferta noastra include masini de inchiriat de lux si masini de buget la preturi foarte competitive.

Procesul de inchiriere este foarte rapid, aproape imediat daca toate informatiile necesare in contractul de inchiriere sunt furnizate inainte de a prelua autoturismul.

Toate autoturismele oferite de noi spre inchiriere sunt intr-o stare foarte buna. Stim ca timpul si calatoria dumneavoastra sunt importante si nu dorim ca un eveniment neplacut sa va strice planurile.

Toate autoturismele sunt asigurate si nu trebuie sa platiti nimic in plus pentru acest lucru. Singura asigurare suplimentara pe care o puteti face este asigurarea pasagerilor, asigurare pe care o puteti achizitiona de la orice firma de asigurari.
Va garantam autoturismul
Va garantam autoturismul
In fiecare zi cand va furnizam servicii ne ghidam dupa urmatorul slogan: "Calatoria ta este importanta pentru tine, drept urmare este foarte importanta pentru noi".

Astfel, dupa ce v-am confirmat rezervarea (o plata in avans poate fi solicitata), ne asiguram ca veti primi autovehiculul inchiriat sau unul mai bun pentru aceeasi suma de bani in cazul in care nu exista vehicule disponibile din diverse motive, incluzand dar fara a ne limita la deteriorari neasteptate.

Nu vrem sa va ingrijorati in legatura cu vehiculul atunci cand planuiti calatoria. Optand pentru serviciile noastre veti avea parte de un autoturism in perfecta stare, livrat in locul si la ora stabilita, pentru o calatorie lipsita de griji.

Tarife scazute la rezervarea unui autoturism
Tarife scazute la rezervarea unui autoturism
Toate preturile noastre se bazeaza pe sezonul in care se inchiriaza autoturismul, ceea ce va da posibilitatea sa inchiriati autoturismul la un pret redus cu pana la 30% in extra-sezon. De asemenea, preturile se bazeaza pe numarul de zile inchiriate si pe reduceri speciale acordate diverselor autoturisme in functie de disponibilitate.
Suport dedicat clientilor
Suport dedicat clientilor
Din momentul in care ati rezervat si confirmat o inchiriere, un numar special de telefon va fi furnizat si unul dintre consultantii nostri va fi in masura sa raspunda la toate intrebarile, legate de inchiriere, in intervarul orar (5AM GMT - 4PM GMT).

De asemenea, dupa ce ati preluat autoturismul, un consultant va fi in masura sa va raspunda la toate intrebarile si sa va furnizeze asistenta pana in momentul in care autoturismul este returnat.

Acest aspect face parte din programul nostru excelent de suport clienti. Asa cum am spus la inceput, calatoria clientilor nostri este foarte importanta pentru noi.

Gestioneaza rezervarea online
Gestioneaza rezervarea online
Toate rezervarile facute prin intermediul sistemului nostru pot fi modificate online. In momentul in care faceti o rezervare, sistemul va genera un cod de rezervare. Folosind acest cod si adresa dumneavoastra de e-mail introdusa in momentul in care ati facut rezervarea, puteti foarte simplu modifica sau anula rezervarea inainte de preluarea autoturismului.
text