Închirieri auto / mașini, rent a car în Bucuresti Otopeni aeroport România la cele mai mici prețuri posibile. Mașinile noastre de închiriat în Bucuresti Otopeni România sunt livrate împreună cu serviciile și asistența noastră profesională. Punem la dispoziție cele mai bune oferte de închirieri auto, închirieri mașini, închirieri microbuze, rent a car în Bucuresti Otopeni România și alte orașe din tara. Poți verifica oferta și prețurile noastre pentru închirieri auto, închirieri mașini și închirieri microbuz în Iași, Bacău, Suceava, Otopeni, București, Bucharest, Constanța, Valsui, Botoșani, Târgu Mureș, Roman. Poți alege să primești și să returnezi autovehiculul închiriat la aeroport sau orice altă locație în funcție de preferințele tale. Verifică oferta noastră de închirieri mașini, închirieri auto, închirieri microbuz rent a car deoarece aceasta se schimbă pe parcursul anului în funcție de perioade și disponibilitate. Securizează-ți mașina de închiriat, autoturismul de închiriat sau microbuzul de închiriat din timp pentru a nu pierde ofertele de închirieri auto, închirieri microbuz, închirieri mașini în Bucuresti Otopeni.

Închirieri mașini, închirieri auto, rent a car în Bucuresti Otopeni aeroport, Mașini de închiriat în Bucuresti Otopeni aeroport, oferte excelente de închirieri auto, închirieri microbuz, închirieri mașini în Bucuresti Otopeni România, mașini noi și ieftine de închiriat în Bucuresti Otopeni.

Închirieri mașini, închirieri auto, închirieri microbuz / mașini de închiriat, rent a car în Iași, Bacău, Suceava, Otopeni, București, Bucharest, Constanța, Valsui, Botoșani, Târgu Mureș, Roman și aeroport incluzând transferuri la cele mai mici prețuri. - Închirieri mașini Bucuresti Otopeni Mașini de închiriat Bucuresti Otopeni Rent a Car Bucuresti Otopeni România Închirieri microbuz..

Ultimele Noutăți

Irinel BUCUR a fost învestit în functia de Business Development Manager - Februarie 2016.

Comitetul director al RentACarBucurestiOtopeni.com l-a învestit pe Irinel BUCUR în funcșia de Business Development Manager, pentru a coordona afacerea și a mări profitabilitatea. În ultimul an el a fost implicat activ, ca și consultant, în dezvoltarea afacerii și credem că Irinel este persoana care va putea face diferența pentru compania noastră. Deja și-a demonstrat capacitățile îmbunătățind experiența clienților pe pagina noastră web și, de asemenea, a securizat experiența acestora.

Irinel va raporta direct către comitetul director al RentACarBucurestiOtopeni.com și ni s-a alăturat de la Travel Tech unde în ultimii 8 ani a ocupat poziția de Director General. Ca parte a obligațiilor sale, Irinel a condus echipa de dezvoltare software și a fost implicat activ în procesul de dezvoltare software al produsului enterprise destinat industriei turistice unde a integrat cele mai bune tehnologii pentru a atinge obiectivele companiei.

Ca parte a noilor sale indatoriri la RentACarBucurestiOtopeni.com, Irinel va fi responsabil de implementarea noilor tehnologii și va ajuta compania să se dezvolte la un nou nivel. Noi produse vor fi lansate în curand și experiența clienților va fi de asemenea îmbunătățită. Irinel va fi responsabil pentru noile functionalități de securitate, functionalități care sunt foarte importante pentru RentACarBucurestiOtopeni.com și bineînțeles pentru clienții noștri.

"Irinel ni s-a alaturat la momentul oportun pentru afacerea noastră deoarece continuăm să explorăm noi oportunități de afaceri și să îmbunătățim strategiile existente" a spus Directorul Comercial al RentACarBucurestiOtopeni.com, Razvan Filimon. "Cu experiența vastă pe care Irinel o aduce la RentACarBucurestiOtopeni.com, suntem încrezători în atingerea obiectivelor noastre de dezvoltare."


Noua platformă - Octombrie 2014.

Suntem încântați să vă anunțăm noua platformă de rezervări concepută să acopere cele mai multe cereri primite de la clienți în trecut.

Vrem să mulțumim tuturor clienților noștri pentru toate ideile și sfaturile furnizate în trecut. Vrem să vă asigurăm că luăm în considerare toate sfaturile pentru a vă putea furniza cele mai bune servicii posibile.

Muncim să adăugăm mai mulți furnizori de închirieri auto - Octombrie 2014.

Cu toate beneficiile noii platforme, am început să lucrăm la integrarea mai multor furnizori de închirieri auto pentru a fi în măsură să vă furnizăm cele mai bune servicii în cât mai multe locații din țară.

text