Inchirieri auto / masini, rent a car in Bucuresti Otopeni aeroport Romania la cele mai mici preturi posibile. Masinile noastre de inchiriat in Bucuresti Otopeni Romania sunt livrate impreuna cu serviciile si asistenta noastra profesionala. Punem la dispozitie cele mai bune oferte de inchirieri auto, inchirieri masini, inchirieri microbuze, rent a car in Bucuresti Otopeni Romania si alte orase din tara. Poti verifica oferta si preturile noastre pentru inchirieri auto, inchirieri masini si inchirieri microbuz in Iasi, Bacau, Suceava, Otopeni, Bucuresti, Bucharest, Constanta, Valsui, Botosani, Targu Mures, Roman. Poti alege sa primesti si sa returnezi autovehiculul inchiriat la aeroport sau orice alta locatie in functie de preferintele tale. Verifica oferta noastra de inchirieri masini, inchirieri auto, inchirieri microbuz rent a car deoarece aceasta se schimba pe parcursul anului in functie de perioade. Securizeaza-ti masina de inchiriat, autoturismul de inchiriat sau microbuzul de inchiriat din timp pentru a nu pierde ofertele de inchirieri auto, inchirieri microbuz, inchirieri masini in Bucuresti Otopeni.

Inchirieri masini, inchirieri auto, rent a car in Bucuresti Otopeni aeroport, Masini de inchiriat in Bucuresti Otopeni aeroport, oferte excelente de inchirieri auto, inchirieri microbuz, inchirieri masini in Bucuresti Otopeni Romania, masini noi si ieftine de inchiriat in Bucuresti Otopeni.

Inchirieri masini, inchirieri auto, inchirieri microbuz / masini de inchiriat, rent a car in Iasi, Bacau, Suceava, Otopeni, Bucuresti, Bucharest, Constanta, Valsui, Botosani, Targu Mures, Roman si aeroport incluzand transferuri la cele mai mici preturi. - Inchirieri masini Bucuresti Otopeni Masini de inchiriat Bucuresti Otopeni Rent a Car Bucuresti Otopeni Romania Inchirieri microbuz..


Oferte excelente de inchirieri auto.

Verifica acum oferta noastra si poti descoperi conditii foarte bune care sa indeplineasca cele mai pretentioase cerinte.Citeste mai mult

Suntem o agentie de inchirieri auto / inchirieri masini (rent a car) de top cu peste 100.000 de Clienti Fericiti.

Agentia a fost fondata in 2006 cu urmatorul motto: "Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra de condus". De atunci, serviciile de inchirieri auto / masini sunt furnizate intr-un mod profesionist. Pana acum, am facut fericiti peste 100.000 clienti cu oferte de inchirieri auto / masini la preturi mici, in cele mai importante orase: Bucuresti, Otopeni, Iasi, Bacau, Suceava, Vaslui, Botosani, Piatra Neamt, Cluj-Napoca. Oferta noastra include masini de inchiriat de lux si masini de buget la preturi foarte competitive.
Tarife scazute la rezervarea unui autoturism
Tarife scazute la rezervarea unui autoturism
Toate preturile noastre se bazeaza pe sezonul in care se face rezervarea iar reduceri de pana la 30% pot fi aplicate pentru diferite masini in functie de disponibilitate si numarul de zile inchiriate.
Gestioneaza rezervarea online
Gestioneaza rezervarea online
Toate rezervarile facute prin sistemul nostru sunt gestionabile online prin intermediul Platformei de Gestionare a Rezervarilor.
Suport dedicat clientilor
Suport dedicat clientilor
Din momentul in care ati rezervat si confirmat o masina, un numar special de telefon va fi furnizat si unul din consultantii nostri va fi in masura sa va raspunda la toate intrebarile legate de rezervarea efectuata.
Va garantam autoturismul
Va garantam autoturismul
Nu vrem sa va ingrijorati in legatura cu vehiculul atunci cand planuiti calatoria. Optand pentru serviciile noastre veti avea parte de un autoturism in perfecta stare, livrat in locul si la ora stabilita, pentru o calatorie lipsita de griji.
Plati Online pentru serviciile noastre
   Plati Online pentru serviciile noastre
Incepand cu Oct 29, 2021, serviciile noastre de inchiriere auto pot fi achitate online, folosind cadul bancar VISA sau Mastercard. Garantia / depozitul vor putea fi in continuare achitate cash/numerar.

Pentru a putea plati online, dupa ce rezervarea dumneavoastra este confirmata, in emailul de confirmare trimis se va include un buton de plata. Dupa ce il apasati se va incarca aria de gestionare a rezervarilor, se va calcula suma ramasa de plata si veti putea accesa optiunea de plata online a rezervarii.

Dupa ce rezervarea este platita, factura se va emite automat pentru fiecare plata / returnare. O copie a facturii se va trimite automat la adresa de email din rezervare.

In continuare se vor putea achita rezervarile si in numerar / Revolut sau prin transfer bancar, la livrarea vehiculului.

Masinile noastre sunt DEZINFECTATE dupa fiecare client!

Avand in vedere conditiile curente, suntem prima companie de inchirieri auto care a decis sa acorde o atentie deosebita dezinfectarii vehiculelor pentru a oferi maximum de siguranta pentru clienti si angajati. Vehiculele sunt dezinfectate pentru si dupa fiecare client.

Solutiile folosite si prezentate mai sus sunt de acelasi nivel de performanta cu solutiile folosite in industria stomatologica. Solutia se pulverizeaza peste toate spatiile interioare (scaune, portiere, plafon, bord, volan etc) iar in locurile mai greu accesibile, se folosesc servetelele dezinfectante.

Solutiile alese fac parte din categoria substantelor prietenoase cu mediul, nu afecteaza masinile, plasticul, metalul, nu miros si dupa perioada de actiune nu are efecte negative asupra oamenilor sau animalelor. Produsele sunt importate din Austria si USA.

Tineti minte, Romanian Car Hire ia toate masurile posibile pentru a oferi un grad de siguranta maxim fiecarui client si fiecarui angajat in parte!

text